♥ Favorite Quotation ♥

"Verily After Each Difficulty, There's a Relief ~ Surah al-Inshirah - 5"

Friday, January 9, 2009

JOM..TUNJUKKAN KEHEBETAN ANDA DALAM GAME NIH..

Posted by ♥ lovable... at 11:16 PM 0 comments

Thursday, January 8, 2009

mood

Posted by ♥ lovable... at 5:46 AM 0 comments
:: PROLOG ::

...pejam celik..sem baru sudah pun bermula...

mood oh mood.
aku tak pasti apa yg mengganggu mood aku sejak aku balek ke Perak nih.
mgkin kerana beberapa konflik yg aku terpaksa berdepan sejak akhir2 ini, ataukah kerana aku agak tertekan baru 2 hari aku menjalani kehidupan di kampus dah ada banyak tugasan.
ah.. bukankah itu lumrah namanya.

hmm..aku perlu ada semangat baru yg hari2 aku perlu pupuk utk merealisasikan impian dan azam baru aku tahun ni.

nanti klu semangat aku dah pulih aku updet lagi blog ni k.
n yg plg penting aku rasa teruja nak share pengalaman aku jejalan sepanjang cuti sem yg lalu.
STOP..!

daa..

 

♥ my cliche ::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez